Palazzetti este una din firmele lider la nivel european in domeniul incalzirii domestice. Sunt produse inovative cu cele mai inalte tehnologii si respect pentru mediul inconjurator, omologate dupa normele rigide comunitare, obligatorii la nivel european din 2006.

1

Semineele sunt estetice si functioneaza pe lemn sau pellet, simple, cu incalzirea apei sanitare si a caloriferelor sau cu incalzirea intregii locuinte cu aer cald canalizat prin tuburi in toata casa.

2

Centralele pe pellet sunt cu un randamanet foarte ridicat, curate, cu incalzire la intervale de timp indelungat si un pret foarte bun.

3

Sobe pe pellet sau lemn sunt simplu de utilizat, necesita un tub de fum de 8-10 cm. Pot incalzi o suprafata de 50-60 metri patrati (2,3 camere), pot fi hidro cu incalzirea apei sanitare si a caloriferelor sau cu aer cald canalizat.

Copertine, capotine si pergole produse in Italia cu tesut rezistent la ploaie si vant, cu garantie 10 ani pentru culori, infrumuseteaza casele, terasele, balcoanele si ferestrele noastre.

Obloane (persiane) din aluminiu de diverse culori, cu lamele orientabile sau fixe, usoare, rezistente, ajuta la izolarea termica a ferestrelor si protejeaza de caldura soarelui. Dau un plus de frumusete si eleganta casei tale.